Veckans bröd v.46-47

landskapsbrodHavrelimpa (landskapsbröd från Härjedalen)

Brödet är gjort med en blandning av havregryn, vetemjöl och grahamsmjöl.

I våra dagar används ju kanske inte havre så mycket i brödbaket utan mer i kakor och kex – men här kommer ett recept på limpa med havre!

Ord. Pris 39 kr  – Nu 34 kr

Fler nyheter

Tårtbuffé på Fahlmans (OBS! Fullsatt)

Succé för buffén, redan fullsatt! Kommer igen till hösten, håll utkik! Söndagen den 21/5 dukar vi fram vårens …

Veckans bröd v.17-18

Vi tycker om att använda färska säsongsråvaror och passar därför på att använda ramslök så mycket som möjligt …

Veckans bröd v.12

Veckans bröd är Bürli, gjort på speltmjöl, fint råg, vetemjöl och oblandad råg. Skorpan är smakrik med nötig …

Veckans bröd v.10-11

Fullkornsdinkel Ett krispigt bröd innehållandes rågsurdeg, vetemjöl, fullkornsdinkelmjöl och vetegrits (veteskaldelar). 

Favorit tillbaka!

Ännu en favorit är tillbaka! Chevrésalladen med ugnsbakade rödbetor, rostade valnötter och honungsgrillad chevré är vår mest sålda …

Veckans bröd v. 4

Veckans bröd denna vecka är vårt nya Rågbröd med Hampafrön från Kullabygden. Hampafrön är en bra proteinkälla med …


Kommentarer inaktiverade.