Veckans bröd v.46-47

landskapsbrodHavrelimpa (landskapsbröd från Härjedalen)

Brödet är gjort med en blandning av havregryn, vetemjöl och grahamsmjöl.

I våra dagar används ju kanske inte havre så mycket i brödbaket utan mer i kakor och kex – men här kommer ett recept på limpa med havre!

Ord. Pris 39 kr  – Nu 34 kr

Fler nyheter

Kunglig dödsdag firas med smarrig bakelse

Lyssna eller läs gärna en artikel från Sveriges Radio om vår Gustav Adolf-bakelse!

FULLBOKAD! Tårtbuffé 12 november

FULLBOKAT!! Det har varit stor efterfrågan på höstens tårtbuffé som redan är fullbokad! Välkomna åter till våren! NU …

Vår kallskänka Jeanette ska tävla i Mack-SM till november!

Hennes macka kan bli Sveriges godaste: ”Hoppas såklart vinna”

Månadens bröd November

Inför Halloween har bageriet redan tjuvstartat med novembers pumpabröd. En höstfavorit med vete, surdeg, fint råg, pumpakärnor och …

Månadens bröd – Oktober

Under oktober månad erbjuder vi ett lite grövre surdegsbröd, med graham, fullkornsvete och honung. Välkomna in i värmen.

Reportage i HD om Kanelbullens dag!

TV: Så firas Kanelbullens dag i Helsingborg


Kommentarer inaktiverade.