Veckans bröd v. 4

grovtformbrodGrovt formbröd

Rågmjöl, vetemjöl, Graham, vetekli, rågkross, salt, mjölk, olja, sirap och jäst.

Passa på att prova vårt riktigt goda och nyttiga bröd, det har en härligt krispig yta samt ett saftigt inre.

Fler nyheter

Månadens bröd – September

Välkommen årets första höstmånad med ett morotsbröd med rostade solros- och sesamfrön!

Fahlmans i Kina!

Se ett inslag där vi på Fahlmans medverkar och pratar om en äppledryck vi säljer 🙂 Vi förstår …

Tårtbuffé på Fahlmans (OBS! Fullsatt)

Succé för buffén, redan fullsatt! Kommer igen till hösten, håll utkik! Söndagen den 21/5 dukar vi fram vårens …

Veckans bröd v.17-18

Vi tycker om att använda färska säsongsråvaror och passar därför på att använda ramslök så mycket som möjligt …

Veckans bröd v.12

Veckans bröd är Bürli, gjort på speltmjöl, fint råg, vetemjöl och oblandad råg. Skorpan är smakrik med nötig …

Veckans bröd v.10-11

Fullkornsdinkel Ett krispigt bröd innehållandes rågsurdeg, vetemjöl, fullkornsdinkelmjöl och vetegrits (veteskaldelar). 


Kommentarer inaktiverade.