Veckans bröd v. 4

159cb1023b4a63d33231Veckans bröd denna vecka är vårt nya Rågbröd med Hampafrön från Kullabygden. Hampafrön är en bra proteinkälla med högt omega3.

Fler nyheter

Vi söker just nu personal!

Vi söker personal! Butikssäljare och kallskänka/kock. Ansök nu!

Fahlmans i Kina!

Se ett inslag där vi på Fahlmans medverkar och pratar om en äppledryck vi säljer 🙂 Vi förstår …

Tårtbuffé på Fahlmans (OBS! Fullsatt)

Succé för buffén, redan fullsatt! Kommer igen till hösten, håll utkik! Söndagen den 21/5 dukar vi fram vårens …

Veckans bröd v.17-18

Vi tycker om att använda färska säsongsråvaror och passar därför på att använda ramslök så mycket som möjligt …

Veckans bröd v.12

Veckans bröd är Bürli, gjort på speltmjöl, fint råg, vetemjöl och oblandad råg. Skorpan är smakrik med nötig …

Veckans bröd v.10-11

Fullkornsdinkel Ett krispigt bröd innehållandes rågsurdeg, vetemjöl, fullkornsdinkelmjöl och vetegrits (veteskaldelar). 


Kommentarer inaktiverade.