Veckans bröd v 38-39

Rågsurdegsbröd

RagsurdegsbrodEtt bröd som har en knaprig skorpa och ett mjukt syrligt inre, påminner om ryskt rågbröd.

Rågmjöl, Vetemjöl, Rågsurdeg, Honung, Flingsalt, Jäst.

Fler nyheter

Månadens bröd – September

Välkommen årets första höstmånad med ett morotsbröd med rostade solros- och sesamfrön!

Fahlmans i Kina!

Se ett inslag där vi på Fahlmans medverkar och pratar om en äppledryck vi säljer 🙂 Vi förstår …

Tårtbuffé på Fahlmans (OBS! Fullsatt)

Succé för buffén, redan fullsatt! Kommer igen till hösten, håll utkik! Söndagen den 21/5 dukar vi fram vårens …

Veckans bröd v.17-18

Vi tycker om att använda färska säsongsråvaror och passar därför på att använda ramslök så mycket som möjligt …

Veckans bröd v.12

Veckans bröd är Bürli, gjort på speltmjöl, fint råg, vetemjöl och oblandad råg. Skorpan är smakrik med nötig …

Veckans bröd v.10-11

Fullkornsdinkel Ett krispigt bröd innehållandes rågsurdeg, vetemjöl, fullkornsdinkelmjöl och vetegrits (veteskaldelar). 


Kommentarer inaktiverade.