Veckans bröd v. 21-22

imageVi använder en av säsongens primörer och bakar ett sparrisbröd!

Brödet innehåller starkt vetemjöl, sparris, parmesan och ruccola.

Fler nyheter

Student på Fahlmans!

Nu är det snart dags för student, läs mer här!

Påsk på Fahlmans!

Nu är det påsktider och vi har fyllt butiken med massvis av gott! Kom in och titta vad …

Kunglig dödsdag firas med smarrig bakelse

Lyssna eller läs gärna en artikel från Sveriges Radio om vår Gustav Adolf-bakelse!

FULLBOKAD! Tårtbuffé 12 november

FULLBOKAT!! Det har varit stor efterfrågan på höstens tårtbuffé som redan är fullbokad! Välkomna åter till våren! NU …

Vår kallskänka Jeanette ska tävla i Mack-SM till november!

Hennes macka kan bli Sveriges godaste: ”Hoppas såklart vinna”

Månadens bröd November

Inför Halloween har bageriet redan tjuvstartat med novembers pumpabröd. En höstfavorit med vete, surdeg, fint råg, pumpakärnor och …


Kommentarer inaktiverade.