Veckans bröd v. 15

Virvelspelt

virvelspeltVirvelspeltmjöl från Warbro kvarn, vetesurdeg, rågkärnor och salt.

Både virvelspeltmjölet som är en speciell malningsteknik och rågkärnorna ger detta bröd en alldeles speciell karaktär.

Fler nyheter

Månadens bröd – September

Välkommen årets första höstmånad med ett morotsbröd med rostade solros- och sesamfrön!

Fahlmans i Kina!

Se ett inslag där vi på Fahlmans medverkar och pratar om en äppledryck vi säljer 🙂 Vi förstår …

Tårtbuffé på Fahlmans (OBS! Fullsatt)

Succé för buffén, redan fullsatt! Kommer igen till hösten, håll utkik! Söndagen den 21/5 dukar vi fram vårens …

Veckans bröd v.17-18

Vi tycker om att använda färska säsongsråvaror och passar därför på att använda ramslök så mycket som möjligt …

Veckans bröd v.12

Veckans bröd är Bürli, gjort på speltmjöl, fint råg, vetemjöl och oblandad råg. Skorpan är smakrik med nötig …

Veckans bröd v.10-11

Fullkornsdinkel Ett krispigt bröd innehållandes rågsurdeg, vetemjöl, fullkornsdinkelmjöl och vetegrits (veteskaldelar). 


Kommentarer inaktiverade.