Veckans bröd v.15-16

IMG_0093Surdegsbröd med rostad nakenhavre, sötat med honung.

Skillnaden mellan nakenhavre och vanlig havre är bl a att kärnornas skal släpper under tröskningen. Nakenhavre innehåller mer näring och energi än vanlig havre. Den har högkvalitativt protein och är rik på nyttiga fettsyror och vattenlösliga fibrer vilket stabiliserar blodsockret. Dessutom innehåller nakenhavre höga halter E-vitamin, en naturlig antioxidant. Nakenhavre innehåller inga glutenbildande proteiner.

Fler nyheter

Tårtbuffé på Fahlmans (OBS! Fullsatt)

Succé för buffén, redan fullsatt! Kommer igen till hösten, håll utkik! Söndagen den 21/5 dukar vi fram vårens …

Veckans bröd v.17-18

Vi tycker om att använda färska säsongsråvaror och passar därför på att använda ramslök så mycket som möjligt …

Veckans bröd v.12

Veckans bröd är Bürli, gjort på speltmjöl, fint råg, vetemjöl och oblandad råg. Skorpan är smakrik med nötig …

Veckans bröd v.10-11

Fullkornsdinkel Ett krispigt bröd innehållandes rågsurdeg, vetemjöl, fullkornsdinkelmjöl och vetegrits (veteskaldelar). 

Favorit tillbaka!

Ännu en favorit är tillbaka! Chevrésalladen med ugnsbakade rödbetor, rostade valnötter och honungsgrillad chevré är vår mest sålda …

Veckans bröd v. 4

Veckans bröd denna vecka är vårt nya Rågbröd med Hampafrön från Kullabygden. Hampafrön är en bra proteinkälla med …


Kommentarer inaktiverade.