Nyhet i brödhyllan

Nyhet i brödhyllan vid namn Havreråg som innehåller havregryn, grovt rågmjöl, honung, jäst, mjölk, vetemjöl, surdeg, smör och salt. Bakas och säljs på torsdagar.

Fler nyheter

Veckans bröd v.12

Veckans bröd är Bürli, gjort på speltmjöl, fint råg, vetemjöl och oblandad råg. Skorpan är smakrik med nötig …

Veckans bröd v.10-11

Fullkornsdinkel Ett krispigt bröd innehållandes rågsurdeg, vetemjöl, fullkornsdinkelmjöl och vetegrits (veteskaldelar). 

Favorit tillbaka!

Ännu en favorit är tillbaka! Chevrésalladen med ugnsbakade rödbetor, rostade valnötter och honungsgrillad chevré är vår mest sålda …

Veckans bröd v. 4

Veckans bröd denna vecka är vårt nya Rågbröd med Hampafrön från Kullabygden. Hampafrön är en bra proteinkälla med …

Veckans bröd v.2-3

Veckans bröd v.2-3 är ett stenugnsbakat levainbröd med vetegrits (kli från vete)

Veckans bröd v. 47

Veckans bröd är fylld med fikon, rostade mandlar, fint rågmjöl och vetemjöl.


Kommentarer inaktiverade.