Nyhet i brödhyllan

Nyhet i brödhyllan vid namn Havreråg som innehåller havregryn, grovt rågmjöl, honung, jäst, mjölk, vetemjöl, surdeg, smör och salt. Bakas och säljs på torsdagar.

Fler nyheter

Veckans bröd v.21-22

IMG_0117

Veckans bröd v 21-22 är bakat med gotländsk sparris samt ekologiskt gotländskt vetemjöl. Smaksatt med parmesan.

Veckans bröd v.19-20

IMG_0114

Ett saftigt morotsbröd med linfrö.

Veckans bröd v.17-18

IMG_0109

Ekologiskt vetemjöl från Gotland, durumvetemjöl och rågkärnor. Sötat med lite honung.

Veckans bröd v.15-16

IMG_0093

Surdegsbröd med rostad nakenhavre, sötat med honung. Skillnaden mellan nakenhavre och vanlig havre är bl a att kärnornas …

Intervju med Pierre Fahlman

hemlosashead_2

Björn O Anderberg har tillsammans med Pierre Fahlman spelat in en intervju som ni kan lyssna på del …

Veckans bröd v.13-14

IMG_0092

Surdegsbröd med tranbär och rostad mandel, 39 kr.


Kommentarer inaktiverade.