Nyhet i brödhyllan

Nyhet i brödhyllan vid namn Havreråg som innehåller havregryn, grovt rågmjöl, honung, jäst, mjölk, vetemjöl, surdeg, smör och salt. Bakas och säljs på torsdagar.

Fler nyheter

Öppettider Påsk

kyckling2

Långfredag: 10.00 – 16.30
Påskdagen: 10.00 – 16.30
Annandag Påsk: 10.00 – 16.30
Påskafton: 08.30 – 16.30

Veckans bröd v. 16

vortbrod

Vörtbröd Ordinarie pris 39:-, nu 34:-

Veckans bröd v.14-15

kolbrod

Veckans bröd är ett kolbröd med ”vit kol” som görs av grenarna med barr från japanska tallar som …

Veckans bröd v. 12-13

olbrod

Ölbröd Med bayersk mörk öl bakas detta lite mustigare bröd. Ord. pris 39:-, nu 34:-.

Veckans bröd v.10-11

Rasselbröd, ett matigt surdegsbröd med skållade rågkärnor och rostade hasselnötter samt ruccolasallad Pris/bröd : 39:-

Veckans erbjudande v.6-7

japonaise

Ett italienskt vardagsbröd gjort på ljus surdeg och italienskt vetemjöl och durummjöl.


Kommentarer inaktiverade.