Butiksansvarig

Fahlmans Konditori söker en butiksansvarig till vår butik på Stortorget/Kullagatan i Helsingborg.

Fahlmans Konditori är ett anrikt kondis i Helsingborg som startades av de nuvarande ägarnas farfar redan år 1914. Konditoriet har funnits i sina nuvarande lokaler sedan 1921, med sina klassiska salonger, som har renoverats med varsam hand. Alla våra bakverk tillverkas i våra lokaler av utbildade bagare och konditorer.

Tjänsten är på heltid, med en arbetstid som varierar, och då även vissa kvällar
och helger. Schemaläggning och kassahantering ingår som en naturlig del.
Som butiksanvarig har du det övergripande ansvaret för såväl butik, servering, inköp och sortiment. Vi söker dig som både vill utveckla, leda och inspirera vår personal, och även informera och lära upp personalen om aktuella lagar, sortiment, försäljning, service, arbetsmoment och dylikt som Fahlmans dagligen kommer i kontakt med. Som butiksansvarig kommer du att vara schemaansvarig, och förväntas göra ett rättvist långvarigt schema. Du måste därför ha förmågan att prioritera rätt efter säsongens efterfrågor samt tilldelad budget.

Erfarenhet: Du måste ha tidigare erfarenhet från branschen, gärna vara insatt i frågor som rör både personal och livsmedelshantering. Vi ser gärna att du är ca 30-40
år och har arbetat som ledare på något vis, och att du är serviceinriktad, social,
flexibel och inte rädd för att själv hugga i där det behövs. Du kommer att vara en nyckelperson här på Fahlmans, och kommer att ha nära kontakt med både bageri och ledning.
Har du tidigare erfarenhet av att jobba som kallskänka så är det meriterande.
Tjänsten är tänkt som 70% butiksarbete med övrig personal, och 30% administrativt arbete.

Våra ledord är tradition med nytänk, med högsta kvalitet i första rummet. Kunderna ska alltid känna att de står i centrum.

Anställning: tillsvidare med 6 mån provanställning
Ersättning: månadslön
Ansökan och CV kan mailas till jobb@fahlmans.se Din ansökan vill vi ha in senast den 10 september 2018.
Vi ser fram emot att höra från dig.


Kommentarer inaktiverade.